شرح وظایف مدیریت غذا

نظارت مستمر بر فعالیت مراکز تولید و بسته بندی مواد خوراکی،‌ آشامیدنی،‌ آرایشی و بهداشتی، سردخانه ها،‌ انبارهای نگهدای مواد غذایی،‌ عمده فروشیها و ...
نظارت بر اجرای قوانین و ضوابط فنی و بهداشتی مواد خوراکی ،‌آشامیدنی،‌ آرایشی و بهداشتی و معرفی متخلفین به مراجع ذیصلاح
ترخیص مواد خوراکی،‌ آشامیدنی،‌ آرایشی و بهداشتی از گمرک و مکاتبه با اموال تملیکی و گمرکات در رابطه با کالاهای قاچاق
نظارت بر صادرات کالاها و صدورگواهی بهداشت
رسیدگی به شکایات مردمی در مورد مواد خوراکی،‌ آشامیدنی،‌ آرایشی و بهداشتی        
آموزش همگانی در زمینه مواد خوراکی،‌ آشامیدنی،‌ آرایشی و بهداشتی و همچنین آموزش مسئولین فنی کارخانجات
همکاری با سایر ادارات و ارگانهای دولتی در خصوص پاسخ به مکاتبات و استعلام ها
صدور کلیه پروانه های بهداشتی مواد خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی
سامانه های دانشگاه