بخش پذیرش نمونه

پذیرش یکی از واحدهای آزمایشگاه کنترل مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی می باشد. در این واحد کلیه نمونه‌های غذایی آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی که از شبکه‌های بهداشت و درمان شهرستانهای تابعه استان (بانه – بیجار – دیواندره – دهگلان – سروآباد – سقز – سنندج – کامیاران – قروه و مریوان) اداره نظارت، گمرک، نیروی انتظامی، معاونت دانشجویی و موارد شخصی را پس از پذیرش در اداره نظارت طبق جداول دریافت نمونه از نظر تعداد و نوع آزمونهای درخواستی بررسی و کد گذاری نموده و پس از ثبت در رایانه جهت انجام به بخشهای مربوطه ارسال می‌کند و در نهایت جمع‌آوری پاسخها و هماهنگی جهت تهیه جواب نهایی را بر عهده دارد. 

بخش شیمی

نجام آزمایشات عمومی شیمی در مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی 
کنترل و اندازه‌گیری نگهدارنده‌های شیمیایی در مواد غذایی
آنالیز عناصر سنگین در انواع مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی 
آنالیز اسیدهای چرب در روغنهاو چربی‌ها 
کنترل و تشخیص انواع رنگ‌های مجاز در مواد غذایی و آشامیدنی 
کالیبراسیون روزانه د دستگاه PH متر و کنداکتومتر 
کالیبراسیون ظروف شیشه‌ای حجمی
انجام مراحل مختلف تضمین کیفیت 
بازدید از ازمایشگاه واحدهای تولیدی 
آموزش مسئولین فنی واحدهای تولیدی 
ثبت نتایج آزمون انجام شده به صورت اتوماسیون 
کنترل و تکرار آزمونها از نظر اعتبار بخشی جواب آزمونها
تدوین SOP دستگاهها، روشهای آزمون و معرفها
به روز نمودن روشها مطابق استانداردهای جدید 
انجام آزمونهای شیمایی مطابق استانداردهای ملی یا برگه آنالیز 

بخش میکروب شناسی

انجام آزمونهای میکروب‌شناسی برروی مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی 
کنترل آنتی بیوتیک در لبنیات 
تهیه محیط کشت و معرفهای مورد نیاز 
استریل نمودن وسایل و ظروف مورد نیاز 
ثبت نتایج آزمایشات انجام شده به صورت اتوماسیون 
کنترل و تکرار آزمونها از نظر اعتبار بخشی به جواب آزمونها 
به روز نمودن روشها ود دستورالعملها مطابق استاندارد های جدید 
آموزش مسئولین فنی واحدهای تولیدی 
تدوین SOP دستگاهها و روشهای آزمون 
دفع صحیح پسماندهای میکروبی 
انجام آزمونهای میکروبی مطابق استانداردهای ملی ایران و جدول حد مجاز اداره کل آزمایشگاههای کنترل سازمان غذا و دارو 

بخش آنالیز و سم شناسی

سامانه های دانشگاه