به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان مریوان، روز سه شنبه مورخ 21 اسفند ماه 1403 همزمان با اجرای طرح سلامت نوروزی و رمضان، جلسه توجیهی آموزشی ارتقاء سلامت مواد غذایی ویژه متصدیان فروش و عرضه مرغ و ماهی شهرستان، با حضور مدیر شبکه و رئیس مرکز بهداشت، رئیس اداره تعزیرات حکومتی، مدیر شبکه دامپزشکی، رئیس صمت ااتحادیه صنف مرغ فروشان و نمایندگان ادارات و جمعی از فروشندگان مرغ و ماهی سطح شهر در محل سالن جلسات مرکز بهداشت برگزار شد.
دکتر هوشنگ پیر فلاح مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان مریوان با اشاره به اجرای طرح سلامت نوروزی و ماه مبارک رمضان و تشدید نظارت ها در این ایام گفت: تامین و حفظ سلامت شهروندان همواره از اولویت برنامه های شبکه بهداشت و درمان بوده و ضمن قدردانی از مشارکت و زحمات شبانه روزی مجریان این طرح در شهرستان قدردانی نمود و افزود: دربحث سلامت و بهداشت عمومی جای هیچگونه اغماضی وجود ندارد و مسئولین امر باید برخورد قاطع و جدی با واحدهایی که مقررات را رعایت نمیکنند، داشته باشند.
مهندس فرید شریفی رئیس مرکز بهداشت شهرستان نیز گفت: به منظور حفظ و حراست از سلامت مصرف کنندگان انواع گوشت و فرآورده های خام دامی و ارتقاء سطح بهداشت عمومی جامعه ، طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی ویژه ایام نوروز و ماه رمضان از مراکز توزیع و عرضه (قصابی ها، مرغ فروشی ها، رستورانها و غیره) 27 نفر از بازرسان بهداشت محیط بصورت شبانه روز و در قالب اکیپ های 2 نفره از ساعت 8 صبح الی 8 شب بصورت مستمر وضعیت بهداشتی مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی بویژه واحدهای عرضه مرغ و ماهی را بازرسی و کنترل نموده و ضمن آموزش متصدیان در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در زمینه توزیع نگهداری مواد خوراکی برابر مقررات اقدام خواهند نمود.
شهرام خسروی رئیس اداره تعزیرات حکومتی شهرستان در ادامه جلسه خاطرنشان کرد: طرح ویژه نظارت بر مواد غذایی و خوراکی در ماه مبارک رمضان و عید نوروز با هدف حفظ سلامت مصرف کنندگان در سطح شهرستان اجرا میشود و این مراکز تحت نظارتهای بهداشتی قرار خواهند گرفت و در صورت مشاهده هرگونه تخلف، برخورد قانونی اعمال میشود و بر لزوم جدیت در اجرای این برنامه طبق دستورالعمل های ابلاغی تاکید کرد.
دکتر عبدالرحمن رستمی مدیر شبکه دامپزشکی شهرستان نیز گفت: کنترل فراورده های خام دامی (مرغ، ماهی، گوشت، تخم مرغ) با حساسیتی ویژه تحت کنترل و بازرسی خواهد بود و با واحدهایی که استاندارد های لازم از جمله نگهداری مواد خام دامی در یخچال سرد و ... را رعایت نکنند برخورد و اقدام قانونی صورت می گیرد.
در پایان جلسه نکات آموزشی در رابطه با تامین سلامت مواد غذایی، راه های آلودگی و شیوه های پیشگیری از آلودگی مواد غذایی، آخرین دستورالعمل ها و قوانین موجود نیز برای اطلاع متصدیان تشریح گردید و به سوالات حاضرین پاسخ داده شد.
افراد آنلاین | 0 |
بازدید صفحه جاری | 0 |
تاریخ بروز رسانی | 1403/02/25 |
بازدید امروز | 2 |
بازدید دیروز | 74 |
بازدید کل | 32935 |