رییس مرکز بهداشت سقز، گفت: در هشتمین روز از اجرای طرح نظارتی نوروز و رمضان، پنج واحد صنفی تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی به دلیل تکرار نواقص بهداشتی و عدم رفع آنها در مهلت مقرر، پلمب شدند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کردستان، دکتر خالد فتاحی با اعلام این خبر اظهار کرد: عمده نواقص این اماکن شامل عدم رعایت بهداشت فردی توسط کارکنان (عدم دریافت کارت بهداشت، عدم استفاده از روپوش و کلاه) و وضعیت نامناسب بهسازی محل کسب بوده است.
وی افزود: از پنج واحد پلمب شده، یک واحد قصابی، یک واحد قنادی، یک واحد فروشگاه مواد غذایی و 2 واحد آرایشگاه زنانه بودهاند.
دکتر فتاحی با تأکید بر اهمیت سلامت مواد غذایی در حفظ سلامت عمومی، از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی، مراتب را به مرکز بهداشت اطلاع دهند.شایان ذکر است از ابتدای اجرای طرح نظارتی نوروز و رمضان 1403 تاکنون، 8 واحد صنفی متخلف در سقز پلمب شدهاند.
افراد آنلاین | 0 |
بازدید صفحه جاری | 152 |
تاریخ بروز رسانی | 1403/09/28 |
بازدید امروز | 1433 |
بازدید دیروز | 12179 |
بازدید کل | 3676199 |