تشدید نظارت‌های بهداشتی در ایام نوروز و رمضان در کردستان

1403/12/19
تعداد بازدید :22

معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان از اجرای طرح نظارت بر بهداشت محیط در ایام نوروز و ماه رمضان با حضور 218 بازرس خبر داد و گفت: در هفته اول اجرای این طرح، 26 هزار و 273 کیلوگرم مواد غذایی غیرمجاز و تاریخ مصرف گذشته معدوم شد.

 دکتر فرزام بیدارپور، معاون امور بهداشتی این دانشگاه، با اعلام آغاز طرح نظارت بر بهداشت محیط در ایام نوروز و ماه رمضان، اظهار کرد: این طرح از 11 اسفند 1403 تا 15 فروردین 1404 با حضور 218 بازرس بهداشت محیط در سراسر استان اجرا می‌شود.

وی با اشاره به اقدامات انجام شده در هفته اول اجرای طرح (11 تا 17 اسفند)، افزود: بازرسی از 5461 واحد تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی، ضبط و معدوم‌سازی 26 هزار و 273 کیلوگرم مواد غذایی غیرمجاز و تاریخ مصرف گذشته، نمونه‌برداری از 75 مورد نان و مواد غذایی، نمونه‌برداری از 345 مورد آب شرب مصرفی، بازرسی از 188 سامانه آبرسانی، انجام 207 مورد بازرسی مشترک با ارگان‌های مرتبط، برگزاری 34 برنامه آموزشی با حضور 719 نفر از اصناف و کارکنان، صدور 1274 مورد اخطاریه بهداشتی و معرفی 51 متخلف به مراجع قضایی و پلمب 17 مکان متخلف انجام شده است.

دکتر بیدارپور با تأکید بر تداوم نظارت‌ها در طول ایام نوروز و ماه رمضان، گفت: بازرسان بهداشت محیط در قالب بازرسی‌های روتین، اکیپ‌های بازرسی و نظارتی و گشت‌های مشترک، نظارت بر مراکز تهیه، طبخ، عرضه و فروش مواد غذایی، اماکن عمومی، اماکن بین راهی و شبکه‌های آبرسانی شهری و روستایی را تشدید می‌کنند.

وی همچنین از همکاری ممیزان بهداشتی تحت پوشش دفاتر خودکنترلی و خوداظهاری در اجرای این طرح خبر داد.

معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان، با اشاره به اهمیت پاسخگویی به شکایات مردمی، اظهار کرد: سامانه 190 به صورت شبانه‌روزی آماده پاسخگویی به شکایات و نظرات مردمی در خصوص مسائل بهداشتی است

سامانه های دانشگاه